Uteområder i Mineralparken

Mineralparken har et flott og naturlig parkområde utendørs. Her finner du  badestrand med solsenger, kjempesjakk, ringspill, og stor lekeplass med mange sklier for barna.

Lekeplass i parken

Midt i parken ligger et lekeområde. Her er et stort klatrestativ med flere rutsjer og klatredeler. Det er kort vei til badestranda og Rock Cafe.
I lekeområdet finnes mange benker og bord for avslapping, lesing og hygge mens barna leker.

Kayakker, SUP og kanoer

Inkludert i inngangsbilletten kan du låne kayakk, SUP-brett, sykkelbåt og kanoer. Dette er et morsomt avbrekk på varme sommerdager, eller for å teste fiskelykken. Alle som benytter disse vannaktivitetene, må bruke redningsvest og det kan dere låne av oss.

Badestranda

Badestranda er ei fantastisk behagelig og fin strand midt i parken. Her trenger du ikke bekymre deg for brennmaneter eller tang. Det er gratis solsenger hele sommeren. Kom å slå deg ned  mens barna holder seg aktive i Vannparken, Himalaya, Klatreskogen eller Supersklia. Det er også få meter ifra lekeplassen, Rock Cafe og border/benker for picnic.

Sjakkbrett og ringspill

Det er flere store spill ute i parkområdet. Dette er det bare å benytte seg av når det er ledig. Konkurrer mot hverandre og se hvem som vinner i disse mega aktivitetene. Vi har også store spill i spillehallen inne i utstillingen.

Waterwar

Vannkrig spillet som er perfekt på varme sommerdager!
Vi har to kanoner i hver ende. Legg en vannballong oppi kurven og prøv å treff på motstanderens blink. Treffer du så blir de skikkelig våte! Moro for store og små! Waterwar er åpen i høysesong og vannballonger kan kjøpes i Strandkioske eller i sklia. Lykke til!