Klassetur

Vi har laget det perfekte opplegget for skoleklasser på klassetur!

Samle klassen til en fantastisk tur med overnatting, god mat, og mange spennende aktiviteter!

Vi har ferdigstilt 3 pakker som gjør det enkelt for deg å velge det som passer best! Pakkene kan også endres på etter deres ønsker og behov.

Velg mellom følgende pakker, eller lag deres egen:

Aktiviteter

Vi har en mengde med morsomme aktiviteter dere kan velge mellom, og dere vil garantert finne noe som passer til deres klasse

Velg den pakken som passer dere, så kan vi legge til eller trekke fra aktiviteter om dere ønsker det.

Overnatting

Vi har 4 stk. lavvoer slik at en vanlig skolekasse kan ha 1 guttelavvo, 1 jentelavvo og evt. 1 foreldrelavvo. Totalt er det ca. 80 plasser i lavvoene.

Lavvoene er bygget på isolerte terrassegulv, så det er tørt og komfortabelt der. I tillegg er det kun få skritt å gå til toalett m/dusj, kjøkken m/kjøleskap og kokemuligheter og til grillbua der dere kan hygge dere om kvelden. Det er også mulighet for strømtilkobling i lavvoene, så ta gjerne med skjøteledning. Det er overnatting i lavvoene som er inkludert i pakkene ovenfor.

Ønsker dere å oppgradere sovekomforten så kan vi anbefale Yurtparken, som er en glamorøs form for camping – også kalt glamping. Her får man sove i gode, oppredde senger, og yurtene inneholder stoler, kjøleskap og elektrisk peis.
Det koselige Laftehuset som ligger midt i parken har store rom og gode senger. Mange skolekasser og andre grupper velger å ha de voksne her, siden det er kort avstand både til lavvoene og til yurtparken.

Måltider

Frokosten serveres som buffet i Bistroen hver morgen mellom kl 09.00 og 10.00. Elevene smører selv matpakke som de spiser til lunsj. Juice og melk får de i bistroen hver dag fra kl 13.00. Middag serveres som buffet i bistroen hver dag kl. 18.00. Vi serverer bl. a. pizzabuffet, tacobuffet eller grilling av burgere og pølser m/tilbehør.  Middagen serveres med saft og dessert.

Inngang til Mineralparken

Alle elevene har under oppholdet fri tilgang til Mineralparken og dens fasiliteter så lenge parken er åpen. Etter middag kan vi tilby dere frie kveldsaktiviteter, og dere har til disposisjon volleyball, badestranda, parkområdet, minigolf, kanoer, raftingflåter, lekeplass, kjempesjakk og ringspill.

Program

Forslag til program når dere velger Full aktivitetspakke- pakke nr. 3:

PROGRAMKl. 09.00Kl. 10.00Kl. 13.00Kl. 14.00Kl. 18.00Kl. 19.00
Dag 1AnkomstLunsjAktivitetMiddagKveldsaktiviteter
Dag 2FrokostAktivitetLunsjAktivitetMiddagKveldsaktiviteter
Dag 3FrokostAktivitetLunsjAvreise

Voksne ledere

På alle organiserte aktiviteter stiller Mineralparken og Klatreskogen med kvalifiserte aktivitetsledere og instruktører. Allikevel kreves det et visst nærvær av voksne ledere under hele oppholdet, min. 1 voksen ansvarlig person pr. 10. elev. Dette kan selvsagt sirkuleres dere i mellom.

Oppgraderingsmuligheter

Vi skreddersyr denne pakken sammen med dere, og våre pakker er ment som forslag. Dere kan selv legge til eller trekke fra ting i pakken. Dere kan for eksempel oppgradere til å ha flere netter og flere aktiviteter. Ønsker dere å oppgradere sovekomforten så kan vi anbefale Yurtene våre, som er en glamorøs form for camping – også kalt glamping. Her får man sove i senger, men i lavvoene må dere selv ha med liggeunderlag og sovepose. Dere velger selv om dere vil ha med eget sengetøy eller få ferdig oppreid seng inkludert.

Kontakt oss

Send oss gjerne en uforpliktende mail til post@mineralparken.no eller ring (+47)37931310 for mer informasjon.