Rock Shop

Steinbutikk på Mineralparken

I hovedbygget innerst i parken finner du Rock Shop! Dette er Norges største steinbutikk. Du finner også et stort utvalg gaveartikler, smykker og dinosaur-produkter i resepsjonen. Rock Shop er en moderne steinbutikk med hyggelige priser. Vi har varer til både barn og voksne, med et meget bredt utvalg av smykker, gaveartikler, krystaller, råstein og dekor.

Vi ser at etterspørselen etter naturlige, ekte produkter øker, i tillegg til at mange ønsker å pynte hjemmet sitt med krystaller og naturlig dekor. Vi har krystaller og råstein fra hele verden, særlig kvarts krystaller i alle størrelser finner du i Rock Shop. Når det gjelder smykker kan vi tilby alt innen edelstener og perler, og du får ørepynt, kjeder, armbånd og anheng i både moderne og tradisjonelt design, og en rekke farger. Mange av våre gjester ønsker polerte stein eller råstein tilpasset deres stjernetegn eller månedsstein. Du finner god oversikt over dette i Rock Shop, i tillegg til at vi alltid er klare til å hjelpe med det du lurer på!

Vi er vil også gjerne hjelpe deg med gaver og gavetips. Vi har unike gaver som du ikke finner andre steder, og som er veldig hyggelig å gi bort. Gaver i ekte og varig materiale blir alltid satt stor pris på. Vi kan anbefale telysholdere i krystaller, spesielle figurer, skiferfat, polerte stein og hjerter, morter i marmor, uro, lange smykker, klokker og masse mer.

Akkurat nå bugner av forskjellige produkter i skinnende krystaller, røffe mineraler, lekre farger og unike fasonger. Du finner garantert noe du liker!

Det er vårt eget merke Rock Design du finner i butikken. Siden Rock Shop på Mineralparken kun er åpen i sommersesongen, har vi nettbutikk som er åpen hele året. Nesten alle varer finner du i nettbutikken vår. Her er det hyggelig priser og rask levering!
Ta en titt her for en hyggelig netthandel: www.rockdesign.no