Firmatur med teambuilding

En spennende og hyggelig firmatur kan bidra til økt lojalitet blant deres medarbeidere og skape et mer engasjert, produktivt, attraktivt og positivt arbeidsmiljø!

Ta med dine ansatte til Mineralparken og Klatreskogen, og opplev spenningen og mestringsfølelsen i trærne og bli med på å skape godt samhold og gode minner i deres bedrift. Ta vare på dine ansatte, og dine ansatte vil ta vare på deg.

Mineralparken og Klatreskogen tilbyr en mengde aktiviteter, fantastisk god servering med nydelig mat, alt lokalisert midt på Sørlandet, kun 45 minutter unna Kristiansand.

Pakketilbud

Vi har satt sammen tre forskjellige pakker som gir en pekepinn på hva dere kan velge! Dere velger selv hvilken pakke som passer dere og hvilke aktiviteter dere ønsker å inkludere. Husk at vi skreddersyr pakkene sammen med dere, og det er mulig å legge til flere aktiviteter og/eller oppgradere overnattingskomforten.

Velg mellom følgende pakker, eller lag deres egen:

Inngang til Mineralparken

Inngang inkluderer tilgang til Mineralparken under hele oppholdet, tilgang til utstilling og stor steinbutikk. Kveldsaktiviteter som blant annet minigolf, volleyball, kanopadling og badestrand.

Klatreskogen

Klatreskogen er tilknyttet Mineralparken på Evje og har kort vei til områdets tilknyttede fasiliteter som gir mulighet til å delta på flere andre morsomme aktiviteter i umiddelbar nærhet. En runde i GrandPark tar ca. 2 timer å gjennomføre. Her får dere boltret dere på flere aktiviteter og hindre som kan få de tøffeste av dere til å bli svimle. Grandpark har 55 forskjellige aktiviteter, som er bygget 4-12 meter over bakken. Det er 4 ziplines som går over Otra, der den lengste er på 200 meter. Klatringen avsluttes i Skyfall, hvor dere først klatrer opp en 12 meter høy klatrevegg, kobler dere til en frittfall enhet, for deretter å hoppe ned igjen. Er dere klare?  

Overnatting

To av pakkene inkluderer overnatting i våre Yurter, som er en glamorøs form for camping. Dere sover i gode og komfortable senger i et stort rundt telt med tak og vegger.

Måltider

Pakkene inkluderer pizzabord som serveres som buffet. Vi har fire forskjellige typer pizza som serveres med tilbehør.
Frokost/lunsj serveres inne i Rallaren Bistro som buffet. Juice/melk/kaffe til både frokost og lunsj.

Dere kan også bestille noe annet til middag, som tapas, spekebord, skalldyrbord, burgertallerken og mye mer. Maten kan serveres inne i utstillingen, noe som skaper en helt spesiell stemning.