Foreninger og klubber

Trenger du en idé til korpstur, speidertur, håndballtur, fotballtur på Sørlandet? Vi elsker å få besøk av foreninger og klubber!

Korps, speidere, fotballspillere, turnere og alle andre klubber, lag og foreninger – alle er hjertelig velkommen til Mineralparken og Klatreskogen. To parker på ett område!

Ta med gjengen og klubben din på foreningstur og klubbtur til Evje,  midt på Sørlandet. Her er en mengde spennende aktiviteter å finne på. Vi har Lazertag, boblefotball, SUP, teambuilding, gokart, rafting flåter, spennende og lærerike stein og mineralaktiviteter. Klatreparken er stor, fin og utfordrende med raske ziplines i Grandpark for de eldste. Juniorpark passer for alle over 4 år.

Vi skreddersyr deres opphold hos oss sammen med dere og dere velger selv om dere kommer innom på dagstur eller velger å overnatte i Lafteshus, Lavvo eller Yurter.

Send oss gjerne en uforpliktet mail på post@mineralparken.no eller ring (+47) 37 93 13 10 for mer informasjon. Så skreddersyr vi et opplegg sammen med dere.