Nå kan du søke jobb som sesongmedarbeider i Mineralparken og Klatreskogen.
Vi trenger 40 topp motiverte, positive og blide ansatte til sesongen 2024.

Vi søker:

Instruktører i Klatreskogen

Klatreskogen klatrepark er en av Norges største klatreparker og består av Grand Park, Junior Park, Nettparken, klatrevegg og Skyfall. Alle ansatte i Klatreskogen blir opplært til å bli klatreinstruktører, og må gjennomgå og fullføre kurset før arbeidet kan starte. Vi setter sikkerheten høyest av alt, og vi trenger instruktører som har respekt for sikkerheten som kreves. I klatreparken jobber du utendørs hele sommeren uansett vær. Dette er en spennende og morsom jobb!

Du må være trygg i høyden, serviceinnstilt, ha god fysikk, være omsorgsfull og motiverende, oppmerksom, ansvarsbevisst og du må være glad i være ute.

Du trenger ikke ha erfaring, for du får full opplæring og daglig oppfølging. Alle søkere må ha fylt 18 år før 1. mai 2024.

En sommer i Klatreskogen gir deg først og fremst god erfaring som klatreinstruktør, men du får også masse erfaring innen reiseliv, samarbeid, kundeservice og struktur.

Arbeidstid: 6-8 timer

Badevakter til Vannparken

Aquamarin Vannpark er en stor vannpark med sklier, rutsjer, trampoline, klatretårn, flipper og mye annet. Som badevakt i vannparken er du med å skaper trygghet og sikkerhet for gjestene i som bader i vannparken. Du jobber ute hele dagen, også når det er regnvær. Du både åpner og stenger vannparken hver dag, og har ansvar får sup-brett og kayakkutleien.
Alle badevakter må ha fylt 18 år før 1. mai 2024. De må gjennomføre og bestå livredderkurs før jobben kan tiltredes, der de bl.a. må gjennomføre dykk på 3,5 meter.

Du må i tillegg være meget ansvarsbevisst, omsorgsfull, oppmerksom, høflig og ryddig.

Du trenger ikke ha erfaring, for du får full opplæring og daglig oppfølging.

En sommer som livredder i vannparken gir deg god erfaring i gjesteservice, språk, oppmerksomhet, struktur, samarbeid, orden og kreativitet.

Arbeidstid: 7 timer

Badevakter til Himalaya og Supersklia

Supersklia og i Himalaya er de mest populære aktivitetene på Mineralparken, og sikkerheten settes høyt. Vi krever derfor at alle som jobbe i skliene er livreddere slik som i Vannparken. Dere får livredderkurs hos oss. Som livredder er du med å skaper trygghet og sikkerhet for gjestene i som bruker skliene. Du jobber ute hele dagen, også når det er regnvær.

Du må være glad i barn og kunne vise omsorg, være svært ansvarsbevisst, konkvent og nøyaktig, høflig og oppmerksom.

Du må gjennomføre og bestå livredderkurs før jobben kan tiltredes, der de bl.a. må gjennomføre dykk på 3,5 meter.
Alle som har fylt 16 år før 1. juni 2024 kan søke.
Arbeidstid: 6 timer

Servicemedarbeidere (2 ledige stillinger)

Som servicemedarbeider treffer du overnattingsgjestene ved ankomst og avreise, og er en den viktigste delen av gjesteservicen i parken. Du samarbeider tett med resepsjonsmedarbeiderne med koordinasjon av overnattingsenhetene.
Du med på den daglige klargjøringen av overnattingsstedene: Laftehuset og Yurtparken. I tillegg er du med på de daglige renholdsrutinene av overnattingsstedene, sanitærbyggene og toalettene i parken. Det kan være høyt tempo, så dagene går fort.

Du må være smilende, serviceinnstilt, meget ryddig, samarbeidsvillig, ha god fysikk og god sans for orden og hygiene!

Du trenger ikke arbeidserfaring, for du får full opplæring og daglig oppfølging. Søkere over 18 år vil bli prioritert.

En sommer som servicemedarbeider gir deg god erfaring innen reiseliv, campingdrift, kundeservice, engelsk muntlig, orden, renhold og hygiene.

Arbeidstid: 4-8 timer

Aktivitetsmedarbeider for lazer tag og boblefotball 

Lazer tag og boblefotball er noen av de absolutt mest poplulære aktivitetene i parken:) Som aktivitetsmedarbeider jobber du i nær kontakt med barn og familier. Du jobber ute hele dagen, uansett vær. Dette er en variert stilling der du bytter på å jobbe med boblefotball og lazer tag, som foregår på 2 forskjellige steder i parken.

Du må være smilende, tålmodig, omsorgsfull og leken. Du må også kunne jobbe selvstendig. Det kan være hektisk med mye kø, men det kan også være rolige dager med mindre jobb.

Arbeidstid: 5-6 timer

Butikkselgere i Rock Shop 

Rock Shop er Norges største steinbutikk og ligger inne i hovedbygget ved nedgangen til tunnelgangene. Her møter du gjester som besøker mineralutstillingen inne i fjellet, tillegg til å jobbe med salg i gavebutikken, Rock Shop. Her selges smykker, gaveartikler og råstein til merket Rock Design.

Rock Shop er et naturlig sted å henvende seg for gjester som har besøker parken, både når de har spørsmål om utstillingen, butikken og resten av parken. Dette er et arbeidsted der det alltid er noe som skjer, og dagene går fort. Du må være utadvendt, blid, smilende, lærevillig, salgsorientert og serviceinnstilt. Du må også påberegne å bistå Rallaren Bistro i hektiske perioder, så du får enkel opplæring der også.

Du trenger ingen erfaring, for du får full opplæring og daglig oppfølging. Søkere over 18 år vil prioriteres, men du trenger bare å fylle 16 år i 2024 for å søke dersom du har de rette kvalifikasjonene.

En sommer i Rock Shop gir deg god arbeidserfaring når det gjelder kundeservice, muntlig språk, kreativitet, salg og butikkeksponering.

Arbeidstid: 7-8 timer

Resepsjonsmedarbeidere 

Resepsjonen er det første stedet gjestene våre besøker, og de ansatte der er en meget viktig del av gjesteservicen i parken. Resepsjonsansatte har ansvar billettsalget til Mineralparken og Klatreskogen, sesonggjestene, overnattingsgjester til campingen, lavvoene, lafteshuset og Yurtparken. I tillegg er det også salg av gaveartikler, badeartikler, suveriner og kioskvarer.

Du må være meget utadvendt, imøtekommende, blid, kjapp, løsningsorientert og serviceinnstilt.

Du trenger ingen erfaring, for du får full opplæring og daglig oppfølging. Søkere over 18 år vil prioriteres, og det er en fordel at du har jobbet i parken tidligere.

En sommer i resepsjonen gir deg god arbeidserfaring innen reiseliv, kundeservice, resepsjonsarbeid, samarbeid, salg og campingdrift.

Arbeidstid: 6-8 timer

Park-team

Park-teamet er alltid tilstede i parken, og sørger for at den alltid ser presentabel ut for gjestene. Som arbeider i Park-teamet er du alltid til tjeneste for gjester som trenger noe, og du bistår også de andre avdelingene ved behov. Du jobber alltid utendørs uansett vær. Å arbeide i park-teamet er en meget variert jobb og morsom jobb.

Du må være meget utadvendt, imøtekommende, ryddig, ha ordenssans, blid, kjapp, løsningsorientert og serviceinnstilt.

Du trenger ingen erfaring, for du får full opplæring og daglig oppfølging. Alle som fyller 16 år i 2024 kan søke.

En sommer i park-teamet gir deg god arbeidserfaring innen reiseliv, kundeservice, orden og samarbeid.

Arbeidstid: 5 timer

Aktivitetsmedarbeider-steinaktivitetene

I aktivitetsteltet tilbyr vi en rekke steinaktiviteter for hele familien. Dette er et kreativt og trivelig sted å arbeide, og du kommer i god kontakt med gjestene. Du får ansvar for salg av aktivitetene, du må forklare og veilede barn underveis og du må stadig se til at det er nok av alle varer tilgjengelig. Du arbeider ute hele sommeren, men under teltet, og det kan ofte være noe hektisk.

Du må kunne arbeide selvstendig, være løsningsorientert og kreativ, tåle å bli skitten, være serviceinnstilt og vise omsorg for barn.

Du trenger ingen erfaring, for du får full opplæring og daglig oppfølging. Alle som fyller 16 år i 2024 kan søke.

En sommer i steinaktivitetene gir deg god arbeidserfaring innen salg og vareeksponering, kundeservice, reiseliv og selvstendighet.

Rock Cafe

Rock Cafe ligger midt i parken og tilbyr pizza, burgere, pommes og pølser. Dette er et arbeidssted der du får hektiske og morsomme dager, kombinert med god kontakt med både gjester og kollegaer. Arbeidsdagen omfatter både at du står i kassen, produserer og serverer mat. Her går dagene fort og du får raskt mye læring både når det gjelder kundeservice, samarbeid, selvstendighet og kjennskap til mat.

Du må kunne arbeide selvstendig, være løsningsorientert og kreativ, tåle travle dager, være serviceinnstilt og ha forståelse for allergier og andre behov. Det er også en fordel å være glad i å lage mat.

Du trenger ingen erfaring, for du får full opplæring og daglig oppfølging. Alle som fyller 16 år i 2024 kan søke.

Arbeidstid 4-8 timer

Rallaren Bistro

Rallaren Bistro ligger i hovedbygget like ved inngangen til fjellet. Dette er et arbeidssted der du får både laget og servert mat. Det er kun enkle retter i tillegg til kioskvarer, is og brus. Du får også mye tid bak kassen. Alle som jobber i Rallaren Bistro må påberegne å svare på spørsmål fra gjester også når det gjelder utstillingen og du må i perioder assistere den ansatte i Rock Shop. Det er alltid noe å gjøre i Rallaren bistro, så dagene går fort. Du vil oppleve mye læring både når det gjelder kundeservice, samarbeid, selvstendighet og kjennskap til mat.

Du må kunne arbeide selvstendig, være løsningsorientert og kreativ, tåle travle dager, være serviceinnstilt og ha forståelse for allergier og andre behov. Det er også en fordel å være glad i å lage mat.
Du trenger ingen erfaring, for du får full opplæring og daglig oppfølging. Alle som fyller 16 år i 2024kan søke.

Arbeidstid 4-8 timer

I alle avdelinger søker vi deg som er: 

 • Smilende og positiv selv om det er hektisk.
 • Utadvendt og byr på seg selv.
 • Ryddig, presis og selvstendig.
 • Lærevillig.
 • Godt kjent i distriktet slik at du kan hjelpe turister.
 • Gode muntlige engelskkunnskaper, og gjerne også tysk.

Siden de aller fleste av våre gjester er norske og vi har mange barn som besøker oss, må du kunne snakke og skrive minst ett skandinavisk språk. I tillegg må du kunne snakke godt engelsk.

Dersom du fyller 16 år i løpet av 2024 eller er eldre, kan du søke.

Har du disse kvalifikasjonene, kan vi tilby deg: 

 • Spennende jobb i Agders nest største turistattraksjon
 • Trivelige og morsomme sommerdager på jobb
 • Full opplæring og daglig oppfølging
 • Verdifull erfaring innenfor reiseliv, salg og service
 • Muligheten til å bli kjent med nye mennesker og nye arbeidsoppgaver
 • Lønn etter alder og kvalifikasjoner

I søknaden bør du velge hva du ønsker å jobbe med:

 • Instruktør i Klatreskogen (fylt 18 år)
 • Badevakt i Vannparken(fylt 18 år)
 • Badevakt i Himalaya og Supersklia
 • Aktivitetsmedarbeider steinaktivitetene
 • Aktivitetsmedarbeider boblefotball og Lazer tag
 • Parkteamet
 • Matservering i Rock cafe, Strandkiosken eller Rallaren Bistro
 • Resepsjonsmedarbeider (bør ha fylt 18 år)
 • Butikksalg i Rock Shop
 • Servicemedarbeider

Felles opplæringsdag blir torsdag 20. juni, og er obligatorisk. Alle avdelinger vil i tillegg ha eget program for opplæring og kurs. Dato for dette er ikke satt. Alle som blir tilbudt jobb, får kontrakt når all opplæring er gjennomført.

Søknadsfrist: 31.01.2024

Håper du vil være med på å skape tidenes beste sesong!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadskjema

 • Velkommen til søknadssiden

  Du har nå tatt første steg til å søke sesongjobb på Mineralparken og/eller Klatreskogen. Dette skjemaet MÅ benyttes for å søke jobb. Felter merket med rød stjerne er obligatorisk. Vi gjør oppmerksom på at søknad må skrives på norsk, og at intervjuer også foregår på norsk. Alle under 18 år, som blir tilbudt jobb, må få en foreldre til å med signere på arbeidsavtalen etter at opplæringen er gjennomført. Når du trykker “Send”, vil du få en kopi til oppgitt mailadresse. Får du ikke bekreftelse på mail om at søknaden er sendt, bør du sjekke søppelposten din. Hvis den ikke er der, har vi antakelig ikke mottatt den. Vi takker for interessen og håper du sender oss en søknad!
 • Vi gleder oss til å motta nettopp din søknad!

 • Som en del av din søknad, ber vi deg svare på spørsmålene under.

 • Max. file size: 128 MB.
 • Godkjente filtyper: jpg, jpeg, png, gif.
  Ved en eventuell ansettelse vil bilde du legger ved benyttes til ID-kort hos oss. Forsøk derfor å legg ved et typisk passfoto.
 • Alle som får jobb på Mineralparken, må oppgi nærmeste pårørende tilfelle det skulle oppstå en situasjon hvor vi trenger kontakt med dem.
 • Når du trykker send, vil du få en kopi til oppgitt mailadresse!

  Får du ikke bekreftelse på mail om at søknaden er sendt, har vi antakelig ikke mottatt den, men sjekk søppelposten din for du sender ny søknad.