Pris

Pris pr. person er kr 595,- inkl. frokostbag, billetter til Mineralparken både ankomst og avreisedag, oppredde senger, håndklær og sluttvask!

Laftehuset har totalt 4 familierom.

Last ned kart Book opphold

Overnatting Evje – Laftehus Mineralparken

Midt i parken ligger det koselige laftehuset som har fire store familierom med stor dobbeltseng, enkeltsenger og sofakrok. Det er også kjøleskap og vannkoker på hvert rom.

Laftehuset har totalt 4 familierom. 2 av dem har plass til 4 personer og 2 har plass til 6 personer. Rommene er like store, men 6-manns rommene har hems med plass til 2 personer.

Det er 3 store baderom på gangen med toalett, vask og dusj. I tillegg er det vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel og vaskekum.

Uteområdet er spesielt tilrettelagt for barn. Store plener, lekeplass, ringspill, sjakkspill, grillplass og badestrand til fri disposisjon for våre overnattingsgjester, også etter stengetid. Idyllisk, fredelig og gøy!

Huset er helt unikt koselig, med tømmervegger og lav takhøyde. Når du går ut av huset, er du midt i Mineralparken og kan nyte alle aktivitetene og lekeområdet innen få skritt.
Laftehuset er et 300 år gammelt laftebygg, så det kan være lydt mellom rommene.

Prisen er inkl. frokostbag, billetter til Mineralparken både ankomst og avreisedag, oppredde senger, håndklær og sluttvask!  (Barn under 3 år kan overnatte gratis i foreldrenes seng)

I tillegg får dere 10% rabatt i Klatreskogen hvis dere bestiller klatring samtidig med overnattingen.

Små/mellomstore hunder som ikke lager mye lyd, er tillatt i Laftehuset. Dette må bestilles sammen med personene som skal bo på rommet.

*Inngangbillett til Mineralparken er inkludert hele ankomstdag, under hele oppholdet og hele avreisedag.
Innsjekk etter 16.00. (kl 17 i juli)
Utsjekk før 12.00.