Pris

Kr 645,- per natt per person. inkl. frokostbag, billetter til Mineralparken både ankomst og avreisedag, oppredde senger, håndklær og sluttvask!

Uteplass med bålring, bord og benker.

Last ned kart Book opphold

Glamping Evje – Yurt inne i parken

Vi ønsker velkommen til familier og grupper som vil overnatte i våre yurter i spennende og naturnære omgivelser, samtidig som dere sover i en nyoppreid og komfortabel seng.

Yurtparken ligger inne på Mineralparken ned mot elva. Hver Yurt har sin egen uteplass , i tillegg til at det er anlagt en flott halvøy med bålring, bord og benker som ligger nydelig til med sol hele dagen og helt til solen går ned.

Yurtene er laget av et nettverk av smådimensjonert treverk og dekket med høykvalitets presenning. Yurten har store vindusflater som gir et lyst og trivelig innemiljø. Vinduene kan dekkes til om natten og i varme perioder kan vinduene fjernes helt og er da erstattet av myggnett.

Yurtene varmes opp av en elektrisk peis, og taket er dekket med en spennende dome. Du kan ligge i din gode seng og se på skyene, og stjerner når natten faller på. Du sovner sikkert til suset av de store granene like ved når du kveiler deg sammen på en av våre komfortable senger.

Det er baderom med toalett og dusj i Yurtparken. Disse ligger ca. 10-30 meter fra Yurtene avhengig av hvilken Yurt dere bor i.I hver Yurt er det også kjøleskap og vannkoker til disposisjon.

Velkommen til en glamorøs form for camping eller glamping, her i Yurtparken i Mineralparken.

Prisen er inkl. frokostbag, billetter til Mineralparken både ankomst og avreisedag, oppredde senger, håndklær og sluttvask! (Barn under 3 år kan overnatte gratis i foreldrenes seng.)

I tillegg får dere10% rabatt i Klatreskogen når dere bestiller dette sammen med overnattingen.

Små/mellomstore hunder som ikke lager mye lyd, er tillatt i Yurtparken. Dette må bestilles sammen med personene som skal bo i yurten.

*Inngangsbillett til Mineralparken er inkludert hele ankomstdag, under hele oppholdet og hele avreisedag.
Innsjekk etter 16.00 (kl. 17 i juli).
Utsjekk før 12.00.